99 Cent Body Jewelry Logo 99 Cent Body Wholesale Jewelry SloganEuropean Directive Wholesale Body Jewelry Shipping Wholesale Body Jewelry Globe
Wholesale Body JewelryBody Jewelry Wholesale • Thousands of Styles • Most Below 99cents
Home Product InfoPayment & ShippingTop 10 Questions ?Discounts & Min.OrdersAbout L.A. Silver Inc.Low Price GuaranteeC.O.D. Policy Contact Us

You Have 0 Items
in Your Cart Body Jewelry Cart Icon
Versign Logo
About SSL Certificates
Product Search


by


cheap body jewelryShop By Price
Body Jewelry
 
Sterling Silver Jewelry
 
Solid 14K Gold
 
New Specials Mailer

To sign up for the new specials mailer, enter your email address below and click "Sign Up"




UPS Tracking

Track your package.
[CLICK HERE]


Phone: 1-800-624-8669
Outside U.S. 562-432-6776
Fax: 1-562-432-7992
Email: lasilverinc@verizon.net

L.A. Silver Inc.
330 Golden Shore
Suite #230
Long Beach, CA 90802

 

TOP 10 Questions & Answers

1.) CAN I BUY LESS OF EACH PACKAGE DEAL AND "MIX & MATCH" TO GET MORE VARIETY?

ANSWER: No, the prices we offer require you to buy the assortments in the pre packed quantities and styles stated for each assortment. Most items are available in a full or half pack for your convinience. Don't worry when you buy this low it is inevitable that you will sell it fast, most items we carry have an average of 15 X'S retail mark up.

2.) SHIPPING COSTS, HOW MUCH ARE THEY AND HOW LONG DOES IT TAKE?

ANSWER: We charge a flat rate for shipping, no matter how much you buy it's 1 low price. Please click on the tab at the top of your screen where it says "Payment & Shipping" for shipping costs and time in transit. Prices start at $12.99 for U.S. orders, Canadian orders are $29.99 and International Orders are $29.99. You will also be shown your shipping choices and prices in the checkout process, so don't worry about that.

3.) I GOT A NOTICE THAT MY CREDIT CARD DECLINED ON MY ORDER BUT IT SEEMED TO GO THROUGH WHEN I PLACED THE ORDER ONLINE? I HAVE PLENTY OF MONEY ON MY CREDIT OR DEBIT CARD,WHY DID THIS HAPPEN AND WHAT CAN I DO ABOUT IT?

ANSWER: For security reasons banks decline a lot of cards,please call your bank, speak to a person at the bank and tell them you are trying to make an online purchase from 99centbodyjewelry.com in Long Beach,Ca. and give them the amount of the purchase and usually within minutes they will "reset" the card so the amount will go thru.

4.) CATALOGS, CAN YOU SEND ME ONE?

ANSWER: We do not offer print catalogs because we add new items every day, with a print catalog it takes around 2 months to create, print and mail out, by that time the body jewelry design would be old and outdated. We found our website is the fastest way to showcase our New Hot Selling Body Jewelry Products to the world, so to keep it brief we hope you check out our entire website & choose to deal with us.

5.)METALS USED FOR BODY JEWELRY ARE THEY SAFE AND APPROVED?

ANSWER: Yes Absolutely. We have supplied body jewelry to tattoo shops, body piercing studios and retailers all over the world since 1999 and we have thousands of satisfied clients worldwide. Please click on the tab at the top of your screen which says "Product Info" for Metals Analysis Details, we use only Top Quality 316L surgical steel which is 100% safe.

6.) DO YOU SELL DISPLAYS OR STARTER KITS?

ANSWER: Yes, please see the category "body jewelry" to the left on your screen,there is a category called "displays and starters" you can find starter sets there.

7.)OUT OF STOCK ITEMS, I SAW IT THERE YESTERDAY BUT IT'S GONE TODAY?

ANSWER: When an item is sold out, we hide it on our website so that you cannot see it, once the item is back in stock we will immediately put it back up on the website so you can see it and order it. Please check our website once a week to see if the item is back into stock, it usually takes around 2-3 weeks for an item to come back to stock.

8.)BUSINESS LICENSES, DO I NEED ONE TO BUY FROM YOU OR IS THERE TAX ON YOUR PRODUCTS?

ANSWER: No you do not need to have a business license to buy from us. If you are in the state of California you will need to email us your "CALIFORNIA SELLER'S PERMIT number" before you place your order, all other orders shipped outside of California do not need a business license.

9.)PHONE ORDERS, CAN I ORDER BY TELEPHONE, INSTEAD OF THOUGH THE WEBSITE?

ANSWER: Yes you can, but keep in mind we need the sku number when you order,we can't just go by a description.

10.) SIZES, GAUGES, COLORS I HAVE SPECIFIC QUESTIONS ON A PRODUCT WHO CAN HELP ME?

ANSWER: PLEASE CLICK ON THE THUMBNAIL PICTURE FOR THE PRODUCT YOU ARE LOOKING AT, IT WILL BRING UP A FULL PAGE DESCRIPTION FOR THAT PRODUCT AND SHOW SIZES, DIAMETERS,GAUGES AND COLORS THERE.

 

 

Copyright 2017: L.A. Silver Inc. All rights reserved.
Sitemap
Powered by: newtcart.comtm